Update senioren

Afgelopen maand hebben onze senioren na een inactiviteit van meer dan 3 maanden de trainingen hervat met het oog op het volgende seizoen. Al op 1 juli -drie weken vroeger ten opzichte van de voorbije jaren- werd er voor een eerste keer getraind. Trainers Jef en Nick lieten onze mannen er meteen stevig invliegen.

Na twee weken trainen kregen onze senioren een weekje rust, maar op 21 juli werd er opnieuw duchtig de pees opgelegd. Helaas flakkerde het coronavirus in heel Europa terug op en na de training van afgelopen dinsdag werd besloten om de trainingen tot nader orde stil te liggen. Komend weekend zal het bestuur samenzitten om de situatie te evalueren.

Normaal gezien zou de eerste ploeg dit weekend haar eerste oefenwedstrijd spelen tegen Eendracht Houthalen, maar voorlopig zijn alle oefenwedstrijden tot en met 25 augustus afgelast. Het is nog koffiedik kijken wanneer het seizoen zal starten en het is erg onzeker hoe het eruit zal zien. Maar we hopen dat iedereen gezond kan blijven zodat we deze moeilijke periode snel achter ons kunnen laten. Voorlopig kunnen we enkel afwachten en hopen dat de situatie snel verbetert. (F)

Volg Sparta Lille