Hitchcock had het scenario voor deze wedstrijd wellicht niet beter kunnen schrijven! Of had trainer Jef dit bedacht?! Alle supporters zijn vandaag 10 jaar ouder geworden, maar Sparta promoveert wel naar derde provinciale dankzij een 0-0 gelijkspel! Tijd om te feesten... tot in de late uurtjes!

Sparta staat op een zucht van promotie naar derde provinciale! Onze jongens gingen vandaag winnen op het veld van E. Zelem en zondag a.s. volstaat een gelijkspel in de terugmatch op de Bosuil. Hier moeten we een denderende finale van maken! Aan alle spartanen, afspraak zondag a.s. om 15 uur op de Bosuil voor de wedstrijd Sparta - E. Zelem!

Er waren heel wat spartanen afgezakt naar Herkenrode om onze ploeg in de belangrijke eerste ronde van de eindronde aan te moedigen en het loonde! In een zenuwachtig matchbegin dreigde Herkenrode, maar tot kansen kwamen ze niet. Er stond een hecht blok bij Sparta. Op het kwartier legde Sparta...

Het was D-day voor onze jongens, maar ze waren opnieuw op de afspraak! Al in de tweede minuut kreeg Stefke een uitgelezen kans, maar hij kopte van dichtbij pal op de keeper. Herkenrode had meer balbezit en zocht naar openingen in het pantser van Sparta, maar onze leeuwen gaven weinig weg.

Onze reserven wilden hun laatste thuismatch van het seizoen in schoonheid afsluiten en ze deden dat met verve. Ze stuurden Termolen wandelen met een 5-0 aan hun broek. Frankie speelde zijn laatste match en mocht een hoofdrol opeisen.

Pagina 1 van 25

Volg Sparta Lille