Hoe gaat het verder met Sp. Winterslag?

Vrijdag stond in HBvL te lezen dat maar liefst 17 spelers van Sporting Winterslag te kennen hebben gegeven aan hun bestuur dat zij stoppen met voetballen. Aanleiding voor deze drastische, dramatische beslissing is trainer Yilmaz die zijn ontslag kreeg van het bestuur. De 17 spelers vinden het onaanvaardbaar wat het bestuur heeft gedaan en een ultiem gesprek kon geen van beide partijen op andere gedachten brengen.

Zo dreigt een ware leegloop bij onze reeksgenoot. Onder de spelers die stoppen, zijn o.a. Kodalci en Gundogdu, ons allen welbekend. Toch hopen we dat de club de zaken terug op de rails krijgt zodat ze het seizoen met hun A- en B-ploeg ook netjes kunnen volmaken en dat de continuïteit van de vereniging wordt gewaarborgd. 

Vorig seizoen zat de club ook met een spelerstekort, maar dat werd toch opgevangen door de kleine kern: heel wat spelers speelden 2 wedstrijden per weekend: 's zaterdags bij de reserven en 's zondags met de eerste ploeg. We mochten het zelf ondervinden op de voorlaatste speeldag. Toen moesten onze reserven gaan winnen op hun veld om de titel te kunnen pakken. Op hun wedstrijdblad stonden maar liefst 8 dezelfde namen als 's anderendaags bij de eerste ploeg.

Volg Sparta Lille