Nieuws van het front

Geen wereldschokkend nieuws te rapen op of na de seniorentraining, ware het niet dat Maris voor de tweede week op rij 'de nar' is. 

Mooie foto, Glen. Als je zondag scoort, stuur ik deze foto op bij het verslag voor het HAC Weekblad! Alhoewel... dit is maar wishful thinking. Glen kon vandaag zelfs niet scoren op de kleine goaltjes! Vandaar die muts!
Onze keeper, Jens, stond vandaag te blinken in het elftal van de maand in HBvL. Dik verdiend, volgens ons, maar wel een beetje raar - net deze maand - omdat hij een match miste.
Nouters was zo blij dat hij weer met zijne frisse kop in het HAC Weekblad stond, dat hij mij ene blonde Leffe beloofde!
Steven mag zaterdag nog eens diep in het glas kijken, want zondag hoeft hij niet de wei in: hij is geelgeschorst. De ene hobby kan even plaatsmaken voor de andere...
De senioren, zowel de reserven als de eerste ploeg, krijgen dit weekend een taaie klant: Houthalen VV. Misschien wel een echte waardemeter?! Voor de reserven wordt het weer even aanpassen op het kunstgrasveld, deze keer wel zonder rubberkorrels maar met kurkkorrels.
Iedereen kreeg deze week - voor de tweede en laatste keer dit seizoen - een envelop voor de steunactiviteit: de kienavond van eind november. Hopelijk doet iedereen nog eens zijn best, maar we begrijpen ook dat het niet voor iedere spartaan gemakkelijk is om kienkaarten aan de man te brengen. De (losse) kaarten mogen ook als steunkaarten worden verkocht...

Volg Sparta Lille