Langs de zijlijn...

Benny en Sofie werden gisteren de trotse ouders van een flinke dochter, Liz. Zij werd geboren op de verjaardag van oma Suzanne! Proficiat aan de ouders en grootouders!

Keeperstrainer Jos staat eventjes op non-actief vanwege een hernia. Dat betekent niet dat onze keepers gespaard worden. Oude bekende en oud-spartaan Krist Esch zal de taak van Jos overnemen totdat onze T3 terug paraat is.

Onze U9 rijgen, net als vorig seizoen, de overwinningen aan elkaar. Gisteren kregen ze toch wel wat tegenstand en moesten ze 12 tegendoelpunten incasseren. Maar als je er zelf 20 maakt, dan is dat nog altijd een klinkende overwinning. Bekijk hun vreugdedansje via deze link.

Gespot tijdens de rust in het secretariaat: een arme jongen die thuis geen eten krijgt! De arme Jan kreeg van ons bestuur een stukske vlaai en liet er geen kruimeltje van over! Kijk de jongen maar eens genieten!
@papa: je vindt de bakkerswinkel aan de overkant van de straat...

Toevallig gezien in het fotoalbum van Marc Faes... Felix had blijkbaar ergens last en moest wat krabben op het veld. Quinten dacht er het zijne van: zie foto!


Volg Sparta Lille