Schnabbels

-Opgevangen langs de zijlijn vorig weekend: Nouters was geelgeschorst en dat was met voorbedachte rade! Zo kon hij gezellig doorzakken op de Jenevernacht!
-Ik weet niet of Pieter iets op het programma heeft zaterdag a.s., want hij is zondag geelgeschorst...
-Een niet nader genoemd bestuurslid, R.H., ...

...ving vorige zondag op dat de Helibelquiz bijna volzet was. Zijn vrouw wilde met haar vriendinnengroep nog meedoen en daarom postte hij een bericht in hun groep: "Als jullie nog mee willen kwissen, dan moeten jullie heel snel zijn!" Dat was buiten de auto-aanpassing van het woordenboek op zijn smartphone gerekend, want het volgende bericht werd verstuurd: "Als jullie nog mee willen kussen, dan moeten jullie heel snel zijn!" R.H. kreeg meteen reacties, maar wat zijn vrouw hem stuurde, durfde hij ons niet te vertellen!
-Wie zondag naar de match in Termolen gaat kijken, moet een kaart reserveren om aan het terrein te kunnen geraken. De straten worden als een cordon afgesloten vanwege de Superprestige veldrit die op enkele honderden meters van het veld van Termolen doorgaat. Meer info hierover vind je in de berichten op deze nieuwspagina. Zaterdag tijdens de reservenmatch worden de kaarten uitgedeeld.
-Terug van weggeweest... Jarne Claes. Hij maakt zaterdag al zijn wederoptreden bij de reserven. Welkom back, Jarne!
- Niet aanwezig zaterdag: Sijmen! Hij werd vandaag geopereerd aan de sinussen en is enkele dagen onbeschikbaar. We wensen Sijmen bij deze een spoedig herstel.
- T2, Nick, zette zichzelf bij de spelerskern van zaterdag a.s., niet uit grote goesting, maar wellicht uit prille noodzaak!
- Volgende week vrijdag organiseert de spelersraad de jaarlijkse jeneverdropping. Geen nood... Volgende week zaterdag hebben de reserven geen competitiematch!

Volg Sparta Lille