Oproep aan de spelers van de eerste ploeg!

Bij deze wil ik even een oproep doen aan onze senioren, in het bijzonder aan de spelers van de eerste ploeg. Als jullie ouders, familie of kennissen zondag naar de match in Termolen willen komen, dan moet je een kaart aanvragen voor hen! Wij kunnen niks anders doen dan dit te melden. Als niemand een kaart vraagt...dan zal men zondag niet aan het voetbalveld van Termolen geraken!

Zeg het voort tegen je ouders, familie en kennissen die geregeld naar de eerste ploeg komen kijken. Verdere info vind je in een ander artikel op deze nieuwspagina. Voila, iedereen is bij deze nogmaals en voor de laatste keer verwittigd!

Nog iets... De rubriek 'Een spartaan op de rooster' wordt zeer druk bezocht en veel gelezen. Van het merendeel van de spartanen heb ik echter geen formulier teruggekregen. Als ik niks meer krijg, dan zal deze rubriek nog 2 weken verschijnen, want dan is mijn voorraad al op... Wie het invulblad niet meer heeft en nog wil invullen, kan even een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het aanvragen via de contactpagina.

Volg Sparta Lille