Uitmatch Termolen 15 oktober: spelers en supporters opgelet!

Op zondag 15 oktober speelt de eerste ploeg in Termolen. De thuisploeg had aan Sparta gevraagd om de wedstrijden te switchen, d.w.z. dat Sparta eerst thuis zou spelen tegen Flandria. De reden is dat hun terrein die dag onbereikbaar zou zijn vanwege dorpsfestiviteiten waardoor de weg zal worden afgesloten.

De voetbalbond houdt halsstarrig vast aan de regel dat de wedstrijden van de eerste ploegen vanaf de competitiestart niet meer gewijzigd kunnen worden. Dit had dus al voor het seizoen geregeld moeten worden! Sparta heeft deze vraag echter pas vorige week gekregen.

Sparta zal dus volgende week zondag naar Termolen moeten, ondanks de zeer moeilijke bereikbaarheid. Het bestuur heeft beloofd om Sparta 20 vergunningkaarten te bezorgen zodat men, op vertoon van die kaart, mag doorrijden tot aan het voetbalveld. Dit betekent dat we een beetje moeten afspreken om samen te rijden naar die uitmatch. Als we 10 kaarten tellen voor de spelers en trainers van de eerste ploeg, dan hebben we 10 kaarten over voor de supporters. Als we een beetje afspreken en samen rijden, dan moet dat ruim voldoende zijn. Nele zal de 10 kaarten voor de ploeg volgende week aan de trainers bezorgen. Voor alle supporters die de verplaatsing naar Termolen willen maken, gelieve deze week (ten laatste komend weekend dus) een seintje te geven aan Nele (0472/58 94 21) of Marc (0477/236368) via een sms of een mailtje (gegevens: zie pagina 'Clubinfo - Bestuur'). Diegene die een kaart reserveert, kan die volgende week afhalen voor, tijdens of na de reservenmatch thuis tegen Termolen of na een seintje. Vervelend en jammer, maar het is helaas niet anders!

Gereserveerde kaarten:
1 De twaalfde spartaan
2 Marc en Marc en Benny
3 Nele7


10 

Volg Sparta Lille