Sprokkels

Deze week bereikte ons het bericht dat de vader van Eddy Swennen, onze voormalige jeugdvoorzitter, was overleden. Jos Swennen werd 74 jaar. De avondwake is donderdagavond om 19 uur in de kerk van 't Hasselt in Bree. We wensen Eddy en zijn familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!
Jef moest zondag tijdens de match naar de kant met pijn aan de kuit.

Maandagmorgen moest hij met veel pijn aan de knie naar de spoed. Nu loopt Jef voorlopig rond met een brace en een scan zal binnenkort uitsluitsel geven over de ernst van de kwetsuur.
Keeper Jens moest dinsdag de training vroegtijdig staken. Hij is hoogst onzeker voor dit weekend en dat zou de trainers opzadelen met een serieus keepersprobleem want Joeri is nog steeds onbeschikbaar! Misschien moet één van hen een wit konijn uit de hoed toveren... De verrassing volgt zaterdag!
Ook Yves kampt met allerhande kwaaltjes en Joris Scheelen is eventjes buiten strijd. Het zal ongemeen puzzelen worden voor onze seniorentrainers!
Zaterdag tijdens de opwarming in Eendracht knalde Ron een bal op goal, maar die ging naast de paal, los door het brakke net van de ballenvanger en de bal ketste met een patat op de voorruit van de auto van de vader van Milan. Resultaat: een ferme kerstster midden in de voorruit! Gelukkig had de vader van Milan een verzekering met glasbraak... Een echte vandaal, die Ron Steensels! Al even erg als zijn broer!

Roel Umans moest zich vanavond gaan verantwoorden op PC Limburg voor het verslag dat Sparta kreeg na de midweekmatch tegen Zelem. Het relaas hebben we eerder al toegelicht. Roel heeft zijn best gedaan om Sparta te verdedigen. Sparta kreeg een boete van 100 euro voor de houding van de supporter t.o. de scheidsrechter en - omdat Roel de naam van supporter X niet gaf - bijkomend 150 euro... Dat maakt dat de club 250 euro moet ophoesten voor een supporter. Stemt tot nadenken, niet?

Fl. Termolen heeft gevraagd om de wedstrijd van de eerste ploeg op 15 oktober te switchen (niet in Termolen maar op Sparta) omdat men ginder aan de weg gaat werken en hun veld zou daardoor bijna onbereikbaar worden. We spelen op 15 oktober dus wellicht thuis tegen Flandria. Dat betekent dat voor de eerste ploeg 3 thuismatchen op rij volgen.

Volg Sparta Lille