De nieuwe site, een week online

Exact een week geleden ging deze site online. Voor mij is dit een hele verademing: het kader is echt gebruiksvriendelijk en ook het verwijzen van artikelen naar het archief is nu een peulschil. Voor het plaatsen van meerdere foto's naast elkaar is het nog een kleine beetje aftasten omdat je altijd met de lay-out van de mobiele en de pc-versie zit. Soms moet je dan de gulden middenweg kiezen, maar dit is slechts een kleinigheid.

Ook met de opmaak en de homepagina zal nog wel wat worden geëxperimenteerd.We hopen dat alle spartanen en sympathisanten snel de weg vinden naar www.spartalille.be
Het zou fijn zijn mochten we van de jeugdploegen eens een foto toegestuurd krijgen om op de sitepagina van elke ploeg te plaatsen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en een foto kan dus snel worden gemaakt voor een wedstrijd. De U15 heeft het goede voorbeeld al gegeven. 
Verder, wie opmerkingen heeft i.v.m. deze site, laat het even weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Misschien heeft iemand nog een lumineus idee voor een extra pagina...? Alle suggesties zijn heel welkom!

Volg Sparta Lille