Cor verdedigt de kleuren van Sparta

Vandaag viel het gemeenteblad PELT in de bus en op de achterkant prijkte een immens grote foto van 6 supporters van de Pelter voetbalploegen. Onze eigenste Cor vertegenwoordigde Sparta. Op de foto stond het bijschrift: "Wij kijken uit naar de beker van Pelt!" Het fusietornooi zal dus plaats ruimen voor de beker van Pelt.

In plaats van 4 zijn we nu met 6 ploegen die strijden voor de wisselbeker: Esperanza, Sp. Grote Heide, Lindelhoeven VV, SV Herkol, Kadijk SK en Sparta Lille. Zo zal het tornooi heel wat aantrekkelijker worden. Het zal in augustus plaatsvinden op de terreinen van Herkol. Voor de jeugd wordt het tornooi verdeeld over verschillende locaties.

Zoals je ziet, Cor staat er beeldig op! Hij was tenminste getooid met trainingsvest, sjaal en pet van onze club! De andere ploegen kunnen nog iets leren van onze merchandising! Maar, eerlijk is eerlijk, de trofee voor de meeste fotogenieke gaat met afstand naar Egbert van Grote Heide. Het was bijna 30 graden en hij staat te blinken met sjaal en... wollen muts!


Volg Sparta Lille