Voorstellen minnelijke schikkingen

Vandaag kreeg onze secretaris de voorstellen tot minnelijke schikkingen in de mailbox n.a.v. de wedstrijd van de eerste ploeg in H. Zonhoven. Het waren maar liefst 4 voorstellen betreffende 4 spartanen. Steven en Yves krijgen een voorstel tot schorsing van 2 speeldagen vanaf 8 december a.s. Zij missen dus de wedstrijden tegen BS Sport en SK Heusden 06.

Na 3 december kunnen Yves en Steven dus al aan hun winterrust beginnen. De trainers Tony en Nick krijgen een voorstel tot schorsing van 8 t.e.m. 14 december wat dus eigenlijk 1 weekend omvat. Gezien het belachelijke en verkrachte verslag van de scheids lijken dit aanvaardbare sancties. PC Limburg kan zich voor de voorstellen enkel baseren op het verslag van de scheidsrechter en dan lijken de sancties voor onze spelers opvallend mild. Misschien waren er dan toch leden van de bond die correct geïnformeerd waren of misschien hebben sommigen ergens hun licht opgestoken... Gelukkig maar!

Zo zitten onze senioren dus zonder coach op de bank in het weekend van 9 en 10 december. Eigenlijk is een dergelijke schorsing een beetje onnozel, want de trainer kan gewoon langs de dug-out gaan staan en daar kan en mag hij zoveel coachen of roepen als hij wil. Maar misschien is er iemand die hun plaats wil warm houden tijdens dat weekend? Geïnteresseerden kunnen solliciteren via ons contactformulier! De beste argumentatie wordt gepubliceerd!

Volg Sparta Lille