Nieuws van het front

Keepertrainer ad interim, Kris, had vanavond slechts één patiënt: Jens. Verder waren er enkele mannen terug van weggeweest: zij kropen uit de lappenmand. Jentel maalde rondjes om zijn conditie aan te scherpen. Siemen en de witte trainden voorzichtig mee. Nieuw in town: Brente Weltens! Hij komt terug voetballen bij Sparta! Stef zal zaterdag met de reserven mogen spelen.

Dat komt ervan als je het laatste woord wil hebben tegen de scheids :-). Stef is zondag geschorst vanwege dubbel geel.

De kleine Steensel, Ron dus, kroonde zich tot 'nar van de week'. Het was nogal wazig in de kleedkamer, zo te zien op de foto...


Zondagnamiddag heb ik mij tijdens de eerste helft één keer ferm kwaad gemaakt op de scheids: die ene keer toen een thuisspeler los over de bal hakte op het been van Michael en de scheids vond dat zelfs geen kaart waard. Hij vond dus dat de integriteit van Nouters niet in het gevaar kwam bij die waanzinnige fout. Zo zag Michael zijn been eruit, 4 dagen na de aanslag:Morgenavond staat de Helibelquiz op het programma en heel wat spartanen zullen in diverse quizploegen aanwezig zijn. Benieuwd wat dat gaat geven, maar het wordt heel zeker een amusante avond. De quizvragen zijn nog steeds te koop voor een hoop smeergeld (bij de ondergetekende). Tot morgen allemaal! PS: Als jullie een rondje bestellen, vergeet de presentator bij tijd en stond niet te bevoorraden.


Volg Sparta Lille