U11 sluit seizoen af met finaleplaats in Gestelcup

Het beloofde een drukke dag te worden voor de U11. ’s Ochtends stond de Gestelcup van Lommel SK op het programma. We kunnen wel stellen dat het lekker liep. In de voorronde versloegen we eerst Bocholt VV met 2-0 en daarna Zwaluw Olmen met 3-0.

In de halve finale bleven we steken op een scoreloos gelijkspel, maar besliste de penaltyreeks in ons voordeel. Met een clean sheet voor onze topkeeper Kaat, startten we vol goed moed maar met de nodige zenuwen aan de finale tegen As-Niel United. Een vroege goal van As-Niel deed ons duizelen en de veer leek gebroken. Maar in de allerlaatste minuut knikte Sander (of Robbe, ik kan ze nog altijd niet uit elkaar houden) gelukkig nog de gelijkmaker in de netten na een perfect getrapte corner. Ook nu zou een penaltyreeks over winst beslissen. Jammer genoeg legden we hier de duimen, maar wat een prachtig resultaat om het seizoen mee af te sluiten!

Van de Gestelcup ging het onmiddellijk naar de bowlingzaal waar spelers, trainer en ouders samen terugblikten op een heerlijk seizoen. Het werd een middag vol plezier en trainer en afgevaardigden werden (dik verdiend) in de bloemetjes gezet. Tot slot gingen we nog langs bij Frituur ‘t Schuurke. De laatste twee jaar vatten we elke wedstrijd aan met Frituur ’t Schuurke op onze borst en net zoals vorig seizoen ging de ploeg een frietje eten bij Roel om hem te bedanken. Merci Roel, dat je twee jaar onze shirtsponsor was!  (Joris)
Volg Sparta Lille