U11 schitterden in de terugronde

Vandaag stonden de U11-spelertjes voor een mooie uitdaging om het seizoen glansrijk af te sluiten. Omdat we in de heenronde 2 nederlagen moesten incasseren tegen Halveweg Zonhoven en Racing Peer, waren de spelertjes en de trainer gebrand op een revanche voor de terugronde. Zo werd er op de Bosuil week na week nog harder getraind.

Er werden zelfs verschillende tactische plannetjes gesmeed voor de tegenstanders. Iedere week werden de talrijke ouders en supporters getrakteerd op een mooie pot efficiënt voetbal en doorzettingsvermogen van de jonge spelertjes. Na de overwinning van vandaag sloten de U11-spelertjes hun terugronde af zonder ook maar één enkele wedstrijd te verliezen! Ze hadden hun klinkende revanche beet!

De trainer zag dat het goed was... en wenst deze spelersgroep na 2 jaar ook het allerbeste toe in hun verdere voetbalcarrière!!!  (Ivan)

Langs deze weg willen wij Ivan namens Sparta ook heel erg bedanken voor de goede begeleiding van onze spelertjes! Oprechte dank, Ivan! En wie weet, tot later...

Volg Sparta Lille