Gisterenavond sloot ook de U10 het seizoen in stijl af. Met een barbecue, rond het zwembad en op het springkasteel werd het een gezellig onderonsje tot laat in de nacht. Trainer Yves (foto) en afgevaardigde Joy werden in de bloemetjes gezet voor hun inzet en toewijding.

Ons jeugdbestuur organiseerde vandaag een jeugdtornooi voor debutantjes en duiveltjes. Iedereen genoot van de stralende zon - we hebben het wellicht verdiend - en het tornooi verliep vlekkeloos. Er waren, zoals steeds, heel wat vrijwilligers op post. Dank aan iedereen die vandaag weer heeft meegeholpen!

Vandaag stonden de U11-spelertjes voor een mooie uitdaging om het seizoen glansrijk af te sluiten. Omdat we in de heenronde 2 nederlagen moesten incasseren tegen Halveweg Zonhoven en Racing Peer, waren de spelertjes en de trainer gebrand op een revanche voor de terugronde. Zo werd er op de Bosuil week na week nog harder getraind.

Het beloofde een drukke dag te worden voor de U11. ’s Ochtends stond de Gestelcup van Lommel SK op het programma. We kunnen wel stellen dat het lekker liep. In de voorronde versloegen we eerst Bocholt VV met 2-0 en daarna Zwaluw Olmen met 3-0.

Deze avond speelden onze U21 o.l.v. Bob en Roeland op de Bosuil tegen Anadol. De intenties van onze jongens waren snel duidelijk want in de tweede minuut van de match stond de 1-0 op het bord. Het werd een gezapige, sportieve wedstrijd met bij vlagen heel mooie combinaties.

Pagina 1 van 11

Volg Sparta Lille